Nu blommar asfalten :P

Ja nu va det ett tag sen jag skrev nått här :P
vad har hänt på sistone då... hmmm....
Jo jag va och kolla in hur allt funka på bondgården och det va trevligt :D lite komiskt bara när jag komme:P
jag skulle vara där 06.30 lördagen efter midsommar och jag va där 06.18.
jag satt o vänta o vänta o vänta.... va in i laggårn o kolla om han va där men ingen janne :P
tänkta att han kanske sa 07.00 så jag väntade och kl vart 07.10.. då bestämde jag mig för att ringa honom o kolla vart han va..
Ring... Ring...
Ja det är janne.
hej det är emma.
........... oj jag har försovit mig...
hehe det e lugnt jag väntar här. ta den tid du behöver på dig.
jag kommer... hejdå
hejdå.
haha sen komme han i full fart med bilen o log i massor :)
han e verkligen trevlig och hans bror e åxå väldigt trevlig och pratglad:)
idag så ringde af och sa att dom återkommer när facket godkänt att jag får praktisera där :) så snart e det igång :D
Midsommar var verkligen underbar :D
Vi grilla borta på mobacken och åt va jättegott:D
sen åkte vi gummibåt efter älven ner till älvsbacka :D skit skoj:D jag o madde åkte i en 2mannabåt eve o krille åkte åxå en 2mannabåt o rei åkte en 1mannabåt o mia åkte en 1mannabåt och magnus åkte ensam i en 2mannabåt. Tack eve och krille för att ni köpte båtar så alal kunde åka med :D måste verkligen göras om:D
visst jag va nära på att åka i plurret för att mia inte höll i båten när jag skulle ur den men då är hon värd ett tack åxå för hade hon inte tagit i mig så hade jag åkt i plurret:) haha.. sen efter vi åkt båt så for vi till krysset och dom andra åt men ja o mia har inte så mycket pengar så vi hade inte råd att äta.
sen efter det så for vi till magnus o umgicks sen for vi hemåt :D
vad mer har hänt då...
jo har vart o fiska några gånger :D jag har fått 4 abborrar som vi ska tillaga nåndag med mamma så hon får smaka :D
sen så idag så har vi vart till mias farmor o farfar för vi va bjudna på middag där D: vart grillat och sen fick vi efterrätt som va jordgubbar i grädde :D mums:D
sen va vi till min mor och far o umgicks en stund sen hem o dega o ta det lugnt:D
imorgon fyller min brors son år Ossian fyller hela 2 år :D Grattis till honom:D så ska på kalas imorrn:D
sen får vi se vad som händer D:
det va nog allt för denna gång :D
PussPuss

MU MU MU :D

Igår va jag och mia barnvakt :D så vi hade Felix här :) lycka.
sen så va vi och hämtade hem Rei. han komme med bussen från ume.
så nu e han hemma och man behöver inte va orolig mer :)
sen vart det att äta middag på kåge grillen med mia och rei :) sen hem och ville ut o fiska men blev inte av.
hoppas på idag ist :D
jo igår så ringde det en som undrade om jag var intresserad av att jobba :D självklart så sa jag ja :) så idag så ringde han och vi bestämde en tid att träffas, blev kl 13 idag :)
så nu ska jag (så fort alla papper e klara) börja med praktik och sen blir det anställning :D underbart :)
så förklaringen på min rubrik är att jobbet är på en bondgård i stan :D jag ska enbart mjölka. ska mjölka morron och kväll så e ledig på dagtid typ. blir på veckorna och varannan helg :)
så grattis till mig :D
snart blir det middag o så :) blir tortelini och vitlöksbagguette :D gott.
sen hoppas jag på FISKE :D
PussPuss

Jag älskar dig Mia <3

Tjillivippen :D

Va nån dag sen jag skrev här:)
tänkte att jag kanske borde skriva nå men vet som inte vad, men om jag bara låter det rulla på med bokstäver kanske det blir nått iaf:P
få se vad ha jag gjort då???
Lördag så va vi till pite och fira min Kusin Jonas som fyllde 30:)
så grattis till han :D
Sen vid middagstid så for vi till min syster för vi va bjudna på middag där:D sen så vart det att fara hem o göra sig klar för fest:D sen komme min syster o hennes sambo och felix och hämtade mig och min fästmö:D vi fick åka jenk till festen :D snacka om lyx;)
väl på festen som ägde rum hos Emmy så skulle vi ut och röka o när vi skulle in igen så upptäcktes det att ingen hade nyckel in så vi va utelåsta hahaha humor:P men tillslut så fick vi oss in efter att emmy och magnus åkt med en vän och hämtat extra nyckeln so tur fanns det ju en sån:) sen började drickandet:D riktigt skoj hade vi:D eller iaf jag:P sen så vid 2-3 tiden så ringde vi lars och han hämtade oss och väl hemma så efter många om och men så somna vi.
men dagen efter så mådde jag inte toppen:P och mia som vänligt mådde prima.. fuskis som hon e:P
så söndag hände inte så mycket. vi for o hämta vovven som vart hos mor o far min:) sen hem o se film o bara vara:) vi såg lejonkungen 1 och 2:D kung filmer alltså:D dom e så bra:) "Bowla med gamar, strike varenda gång" haha "kalla ni mig för gris? NI SKA KALLA MIG FÖR HEEEERRRR GRRRIIIISSSS...AAAHHHHHH!!" haha
jaja nu ska jag inte skriva upp alla komentarer haha:P
idag så har det vart rätt så lugnt. kanske ska till min syster snart.. har inte bestämt oss ännu:P
och jo rei lever och han ringer mig varje dag så jag får veta att han mår bra :D tycker jag e bra:) han kanske får komma hem snart åxå:)
nä nu ska jag ta och kolla när sötis spelar wii:D
PussPuss

Rei

Har vart o ätit suring hos mor o far idag o vart rätt så lugn, men nu mot kvällen så har jag blitt mer o mer orolig för rei.

visste att han vart förflyttad till ume universitetssjukhus men mer visste jag inte. visste inte hur det va med han eller nå. så ha varit så sjukt orolig.

men nu på kvällen så ringde min underbara fästmö runt och försökte hitta vart han låg och efter många vidarekopplingar så fick hon tillslut prata med en som gick till rei och gav han telefonen. så då fick jag prata med honom. började gråta för att allt släppte och stenen som va inom mig släppte.

sa att jag vart så orolig och rei sa att det behöver jag inte va, knasbollen där. klart man e orolig han betyder ju så mycket för mig. jag fråga hur det va med han o han sa att det är rätt så bra han blir ompysslad och har det skönt. det är en varböld som han har och dom tar massa blodprover på han och håller koll på honom. det e ju bra det. jag fråga hur han fick åka till ume och han svara med glad röst, jag fick åka helikopter,

man hörde hur glad han va o han sa att det va skoj som bara den:) han vet inte när han blir utskriven, men jag tvivlar att han får komma ut i helgen. hans föräldrar skulle komma imorrn o hälsa på. och ta med en laddare så han kan ladda mobilen för den är stendöd.

jo han sa att svullnaden hade gått ner lite men han får ju massa inpumpat i blodet så det ska bli bättre:) men då vet ni att han mår bra och att han lever:D nu ska min älski sitta vid datorn igen:)

 

Tack så otroligt mycket älski att du ringde runt och hitta honom så jag fick prata med honom:D tack tack tack:D

 

Puss på er <3


Uppdatering.

Fick sms av rei imorse att han kommer att bli förflyttad till ume idag och jag fråga varför och han skrev att han inte visste varför och att han vet inge vad som händer. och han skrev att han skulle höra av sig senare så jag hoppas han hör av sig snart. är ju orolig ju. tycker inte om när mina vänner ligger inne och man vet ju inte vad som händer. stackaren e ju ensam där borta. hoppas allt blir bra. kommer inte kunna lugna ner mig själv förrän jag vet att han e hemma och mår bra juh. men jag skriver väl när jag vet mer igen.
Vill även passa på att skriva ett stort GRATTIS till min fina kusin Jonas Jonsson som fyller hela 30 år idag:D grattis kusinen min:D hoppas dagen blir alldeles underbar:D men den kan nog inte bli annat med en sån fin fru och så fina barn som du ha:D kram på dig kusse:D
det va allt för denna gång.
eller jo en grej till, blir suring med mamma och pappa idag :D mums:)
PussPuss

Akuten.

Jepp har vart in på akuten. for in vid halv elva och komme hem för ca en halvtimme sen kanske. men det va inte jag som behövde in så ni kan lugna er och lägga ifrån er mobilen, ni behöver inte ringa o fråga hur det e med mig;) haha.  jag körde in Rei på akuten han har haft problem med halsen i 4 dagar och nu vart det för mycket.. han har inte ätit på 3 dagar. han har svullit upp på höger sida av halsen och kan knappt svälja och andas tungt. så ja ringde sjukvårdsrådgivningen åt honom för han kunde knappt prata. och efter at jag pratat med dom så bestämde vi att han skulle in så då åkte jag in med han och där fick han träffa några som gav han dropp med antibiotika, alvedon, vätska och sen fick han lite smärtlindrande och efter ett tag så sa dom att han skulle bli inlagd på IVA över natten för att få åka till öron imorrn så dom ska undersöka honom och se vad dom kan göra åt allt.. dom tror att det kan vara en varböld i halsen. så kanske skulle dom skära hål på den så trycket lättar så han inte har så ont längre. men får se när han ringer imorrn. han skulle ringa när han blev utskriven och dom trodde att det skulle bli imorrn. så får se imorrn om han ringer och om han blitt bättre. men nu ska jag ta o lägga mig och sova så jag får nå sömn:)
godnatt på er mina vänner:)
pusspuss <3

Staaaan:)

Jepp har varit på stan med mamma idag:) hon köpte kläder åt mig. vart en sen present men bättre sent än aldrig heter det ju:D
Vi började inne på lindex, när jag va och testa kläder i omklädningsrummet så helt plötsligt så vart det svart och tyst... strömmen gick. så efter en stund så komme en som jobba där och sa att vi fick klä oss och gå ut ur affären för dom va tvugna att stänga. antar att det va för att stölden ökar eftersom att dom inte hade nå ström så funkar väl inte stöldsakerna vid ingången heller. men vi gick iaf vidare och hitta 5 fina grejor åt mig:D mamma köpte en kjol, 2 jeans och en tröja åt mig och ajg köpte en kjol:) riktigt nöjd över kläderna. kommer va så fin i sommar när jag använder dom:D sen när vi shoppat klart åt mig så gick vi o köpte mjukglass på godisvågen, riktigt gott:) så tack mamma för en riktigt trevlig dag på stan.
så nu ska jag fråga min älskade fästmö om jag får spela lite wii :D lägger kanske ut nå bilder sen på mina fina kläder. men hej hej så länge.
pusspuss

Just det..

Har nu skaffat mig en blogg som typ alla andra :P
Eller min älskade mia har fixat den åt mig :D tack älskling så mycket :D
så nu ni som vill försöka följa mitt liv kan ju kanske läsa här :P får ju se om jag kommer ihåg att skriva här :P
har ju minne som en senil elefant :P
Idag vid halv elva på kvällen så satt jag i min ro o spela på vårat nyförskaffade wii :D åsså lät det som att det börja blåsa massor ute och det vart värre och vi insåg att det va jordbävning :O har inte känt nån förr... shit vad panik ja fick.. av reaktion så högg jag tag i katten som sov så lugnt vid mig och krama om han o kasta mig upp ur soffan redo att springa ut om huset skulle rasa och jag tänkte att hunden springer efter mig och mia springer med mig ut men hon sprang ut på balkongen av alla ställen för att titta... på vad vet jag inte riktigt... men sen lugna det ner sig efter att hela huset svaja och skaka och det mullra massor. men nu e det lugnt.. men jag ringde runt till folk jag tänkte va vaken den tiden och hörde om dom levde och hade känt det.. alla levde som tur va :D
nä nu ska jag nog ta o se tv med min älskling min fästmö mitt allt :D godnatt alla och sov gott:)
-OVER AND OUT-

Love <3<3<3



Emma <3 Maria



RSS 2.0