Diskrensning!

Jag känner att jag måste få rensa ur mig lite skit som ja bara låtit vara... och nej jag kommer inte nämna namn för det tycker jag är sååå otroligt fel!
 
För det första så var det en person som bara skrev en massa skit om mig och till mig och sen blocka mig på fb vilket jag tycker är så jäkla fegt! Och skulle jag råka stöta på denna person nånstans så viker personen bort blicken och man ser att den vill helst bara försvinna från planeten för en stund.... så jäkla feg... vågar lixom inte stå för allt den sagt o skrivit till mig om mig. Jag har gett denna personen chansen att be om ursäkt men icket att den gjort det! Så från och med nu så finns du inte i min värld längre! Du ÄR inte ens så mycket som luft! Så nu kan ja släppa den skiten!
 
För det andra så finns det en person som lagt sig i massa skit som den inte har ett dugg med att göra och skrivit massa skit om mig som e falskt! Ta reda på fakta innan du öppnar käften! Och jag har gett denna personen chansen att be om ursäkt åxå men denna har inte gjort det heller! Så från och med nu finns inte du heller i min värld och betyder inte ett skit för mig! Så då kan ja släppa den skiten åxå!
 
För det tredje så finns det en person som betytt mycket för mig och denna person har sagt att den älskat mig som vän och att jag var den personens bästa vän och att den alltid skulle finnas där för mig och har alltid gjort det åxå och jag för den personen men helt plötsligt så ändrade personen på sin personlighet och sitt sätt att vara och det viktigaste i den personens liv vart helt plötsligt det andra könet och festa.... helt plötsligt va jag inte så viktig längre och den personen tog det andra könets sida om det vart nån diskussion mellan mig o det andra könet och personen började käfta med min flickvän och ja en massa småskit..och jag har stört mig länge på att denna person komme aldrig och hälsade på utan det va bara envägshälsapåstilen...så ska det inte vara! Och helt plötsligt så va jag tydligen inte värd nått alls längre... från att vara bästa vänner till ingenting... vart utestängd från den personens liv... så fest, det andra könet o knulla va tydligen betydligt mycket mer värt än vänskap man haft i många år.... så jag tycker synd om dom som denna person är vän med fortfarande för man kan inte lita på denna person allt va denna säger är bara bullshit! Det tog emot men jag blockade denna personen på fb. Så va bara tvungen att skriva av mig allt detta om denna person så jag kan släppa det och forsätta med mitt liv och lägga all denna skit bakom mig!
 
DELETE!DELETE!DELETE!DELETE! 

Breathe... Fresh start!

RSS 2.0